vie

06

mar

2015

Sant Medir 2015

Sant Medir, la Festa Dolça!

Els lleons i les tortugues han anat a recollir caramels. Primer estaven una mica al·lucinats, amb els cavalls, el soroll i els caramels. Però poc a poc s'han anat espavilant i han agafat un munt de caramels.

Caramels de veritat, eh! Caramels per menjar!!!

0 comentarios

lun

02

mar

2015

Carnestoltes 2015

Bzzz, bzzz, fa l'abella!

Com cada any hem sortit a fer la Rua de la Neptú. Ens hem passejat per la plaça, pel Mercat, i cap a la plaça de la Vila a fer l'aperitiu!


Quines abelles més mones!

0 comentarios

lun

23

feb

2015

El protagonista

Aquesta setmana el Mateo és el protagonista. Reparteix els fulls, s'endú el Panxeta, ens explica com és la seva família.

Amb la seva mare vam fer aquestes lletres tan xules!

0 comentarios

jue

27

feb

2014

Carnestoltes 2014

Uns metges molt reivindicatius

0 comentarios

mar

28

ene

2014

Sortim al pati

Som a l'hivern, però, com diu la Montse, avui fa un sol que espaterra la terra. O sigui que sortim una estona al pati al prendre el solet!

 

Fem trenets, pugem i baixem del tobogan, ens amaguem a la caseta, ens perseguim amb les motos, ens enfilem per tot arreu. I ens mengem la poma!

 

0 comentarios

mar

28

ene

2014

L'aniversari del Jaume

Avui, amb una mica de retard, hem celebrat l'aniversari del Jaume. Ja té un anyet.

 

El temps passa volant,

els petits es fan grans,

sembla ahir que vas néixer,

però ja tens 1 any!!!!

0 comentarios

sáb

11

ene

2014

La graduació

El dia de la graduació és un dia molt important. S’acaba la nostra etapa d’estada a la Neptú. Ja som grans, l’any vinent ens separarem i anirem al coles dels grans. Nosaltres estem molt seriosos. Avui els toca als pares fer l’indio! Estem tristos i contents. Som els grans de la guarde, però serem els més petits del cole...

1 comentarios

sáb

11

ene

2014

Els pares venen a classe

De vegades venen els pares i ens ensenyen a fer coses. Ens expliquen un conté, ens ensenyen a plantar plantetes per tenir un hort a casa, fem una felicitació pels pares… Amb els pares de l’Àlex vam fer bombons. Ens vam embrutar molt, però ens ho vam passar molt bé! I eren tant bons!

0 comentarios

sáb

30

mar

2013

Carnestoltes

Per carnestoltes fem la Rua de la Neptú! Ens disfressem tots iguals i anem a fer un tomb pel barri. Anem al mercat, anem a la plaça... De pingüins, de ninots de neu... Aquest any toca de paletes!

 

Tothom ens coneix i tothom ens saluda amb un somriure a la boca. Perquè serà???

3 comentarios